Fran├žais
Deutsch
English
Nederlands
Reddot design award winner 2010 12 Volt buitenverlichting
Boodschappenlijst
Items: 0
Tuli
a la
Carte
Ontdek de vele mogelijkheden van Tuli. Ontwerp je eigen Tuli 'outdoor verlichting'
Meer info

Tuli a la Carte

Ontdek de vele mogelijkheden van Tuli, ontwerp je eigen Tuli ‘outdoor verlichting’

Tuli, het 12 Volt verlichtingsconcept voor buiten, wordt geleverd met 12 Volt energiezuinige spaarlampen. Het Tuli assortiment is ontworpen voor ‘outdoor living’ rondom het huis. De lampen zijn uitgevoerd in diverse kleuren met decoratieve verwisselbare kunststof kappen/sheets en kunststof rotan geweven kappen. De lampen zijn weer- en windbestendig en eenvoudig verplaatsbaar.

Sfeer is simpel met Tuli. Met behulp van een Plug & Play-systeem sluit je de lampen eenvoudig aan op 12 Volt. Tuli is dus veilig in het gebruik. Bij elke lamp wordt standaard een transformator en 5 meter kabel meegeleverd.

Houd je buitenlevenafwisselend door je lampenkap(pen) regelmatig te verwisselen. Daarom wordt het Tuli assortiment elk jaar uitgebreid met kappen in nieuwe trendy kleuren en uitvoeringen.

Je eigen Tuli ‘outdoor verlichting’ in 3 eenvoudige stappen
  1. HET MODEL, kies je favoriete model
  2. HET FRAME, kies je framekleur
  3. DE KAP, kies het materiaal en het dessin van de kap
Voor de lichtbron adviseren wij bij de kunststof kappen/sheets een 11 Watt spaarlamp (vergelijkbaar met 60 Watt gloeilamp). Bij de gevlochten kunststof rotan kappen adviseren wij een 15 Watt spaarlamp (vergelijkbaar met 75 Watt gloeilamp).
Disclaimer | Info © 2019 | Webdesign: Accept-it.nl