Fran├žais
Deutsch
English
Nederlands
Reddot design award winner 2010 12 Volt buitenverlichting
Boodschappenlijst
Items: 0
Tuli
a la
Carte
Ontdek de vele mogelijkheden van Tuli. Ontwerp je eigen Tuli 'outdoor verlichting'
Meer info

Tuli

Meer en langer buiten zijn is de trend. We relaxen, koken en eten graag met familie en vrienden in de open lucht. Overkappingen, partytenten en blokhutten worden steeds meer een vast onderdeel van de tuin. Ook loungemeubilair en zelfs complete buitenkeukens maken deel uit van het buitenleven.

Tuli heeft de internationaal befaamde Reddot Award: Product Design 2010 gewonnen

Tuli, het 12 Volt verlichtingsconcept voor buiten, is ontwikkeld om ‘s avonds de juiste ambiance te creëren en daarbij ook nog functioneel te zijn.

Gezellig warm licht, in de vorm van een staande lamp, tafel-, wand- of hanglamp. Met een Tuli hanglamp verlicht je bijvoorbeeld ook heel eenvoudig je parasol, boom of zonnescherm. Daarnaast zijn de Tuli schijflampen speciaal ontworpen om een sfeervol indirect licht te werpen onder (bloem)potten op het terras.
De staande lampen zijn makkelijk te verplaatsen, maar dankzij een slim bevestigingssysteem staan ze wél stevig aan de grond verankerd. Dus laat de wind maar waaien; de lampen blijven overeind en de kappen weerstaan moeiteloos regen, wind en zon.

Bij alle verlichting geldt dat je kunt kiezen uit meerdere kleuren frames en dat de kappen leverbaar zijn in diverse bijpassende dessins en kleuren. In de bijgaande catalogus vind je alle mogelijkheden en toepassingen om de juiste verlichting voor jouw ‘outdoor living’ samen te stellen.
Disclaimer | Info © 2019 | Webdesign: Accept-it.nl